Pasta jajeczna ze szparagami i koperkiem

Pasta jajeczna ze szparagami i koperkiem

Składniki:

3-4 jajka

1/3 pęczka ugotowanych al dente zielonych szparagów

250 g serka homogenizowanego naturalnego

1/2 pęczka koperku

1 łyżka majonezu

2 łyżeczki musztardy

sól i pieprz do smaku

Jajka obrać ze skorupek, zetrzeć na grubej tarce, Szparagi pokroić w paski 4 mm, koperek drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, schłodzić. Doprawić solą i pieprzem. Pastę podawać rozsmarowaną na kromkach chleba lub bułki. Udekorować gałązkami koperku.

Pasta jajeczna ze szparagami i koperkiem

Pasta jajeczna ze szparagami i koperkiem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s