Pasta z tuńczyka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Pasta z tuńczyka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Składniki:

2 puszki tuńczyka w kawałkach w wodzie
400 g serka homogenizowanego (chudego)
pęczek rzodkiewki
pół pęczka szczypiorku
łyżeczka mieszanki ziół do sałatek lub pizzy
sól i pieprz do smaku

Tuńczyka odcedzić z wody i rozetrzeć z serkiem. Z serka odlać serwatkę. Umyte rzodkiewki pokroić w kostkę, a szczypior drobno posiekać. Dodać zioła, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.

Pasta z tuńczyka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s