Koperty z ciasta francuskiego z pasztetem z gęsi

Doskonały dodatek do czerwonego barszczu. 

Koperty z ciasta francuskiego z pasztetem z gęsi

Składniki:

1 opakowanie ciasta francuskiego

kilka łyżek domowego pasztetu z gęsi (z tego przepisu)

Ciasto rozwinąć, pokroić na duże kwadraty (ok. 10 cm), nakładać po łyżeczce pasztetu i zlepiać przeciwległymi rogami. Ułożyć na  blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w 190oC około 20 minut do lekkiego zezłocenia.

Koperty z ciasta francuskiego z pasztetem z gęsi

Koperty z ciasta francuskiego z pasztetem z gęsi

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s