Pasztet drobiowo-paprykowy bez pieczenia

Przepis dodaję do akcji Tęcza Smaków – kategoria: czerwona

Pasztet drobiowo-paprykowy bez pieczenia

Składniki:

ugotowane mięso z kurczaka (2 filety i 1 udko obrane ze skóry i bez kości)

kilka suszonych pomidorów z oliwy

2 pieczone papryki 

2 łyżki koncentratu pomidorowego

1 łyżeczka przyprawy chili con carne

1 łyżeczka słodkiej papryki

Wszystkie składniki umieścić w malakserze i zmiksować na gładką masę. Przełożyć do plastikowych pojemników i schłodzić, podawać z pieczywem.

    

Pasztet drobiowo-paprykowy bez pieczenia

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s