Sałatka rybna z cieciorką, fasolką i suszonymi pomidorami

Sałatka rybna z cieciorką, fasolką i suszonymi pomidorami

Składniki:

puszka ciecierzycy

2 puszki filetów z makreli w pomidorach

10 pomidorów suszonych w oliwie

szklanka ugotowanej zielonej fasolki szparagowej

3 łyżki dobrego keczupu

1 łyżka oliwy z pomidorów

łyżeczka słodkiej czerwonej papryki

sól, pieprz

Ciecierzycę odsączyć, przepłukać. Pomidory wyjąć z oliwy, pokroić na mniejsze kawałki. Rybę podzielić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić do smaku.


Jesiennie...

Jesiennie...

Jesiennie...

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s